Betalen

Betaalmogelijkheden

Alle genoemde prijzen op de website van Hoplakee zijn vermeld in euro's, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

- PayPal (wordt direct verwerkt)
- iDEAL (wordt direct verwerkt)
- Rembours (wordt direct verwerkt)
- Bankoverschrijving (duurt circa 1-2 werkdagen)
- Kontant (alleen mogelijk indien u komt afhalen)
- Hoplakee cadeaubon

PayPal
Veilig! Je gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie betalen met PayPal. Volg verder de instructies van de PayPal internetkassa. Meer weten over PayPal? Kijk hier op de website van PayPal.

IDEAL
Extra betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of bij de Friesland Bank. Kies in het betaalscherm voor de optie iDEAL. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent.

Rembours
Betalen onder rembours betekent dat je betaalt aan de postbode bij ontvangst van de bestelling. Houd er rekening mee dat je contant moet betalen. Remboursbetalingen zijn alleen in Nederland mogelijk. Hierbij moeten het factuuradres en bezorgadres identiek zijn. Voor zendingen onder rembours komt er 12,95 euro aan verzendkosten bij.

Bankoverschrijving
Overboeking naar onze Nederlandse bank- of girorekening (ING bank nr. 3547719 t.n.v Hoplakee te Leiden. Bij een offline betaling kan het enkele werkdagen duren voordat Hoplakee.nl je betaling ontvangt. Je bestelling wordt door Hoplakee.nl verwerkt zodra de betaling binnen is. Houd dan ook rekening met een iets langere levertijd.

Vermeld bij een buitenlandse online en offline bankoverboeking IBAN en BIC code:

IBAN: NL 15 INGB 0003 5477 19
BIC: INGBNL2A