Betalen

Betaalmogelijkheden

Alle genoemde prijzen op de website van Hoplakee zijn vermeld in euro's, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

- PayPal (wordt direct verwerkt)
- iDEAL (wordt direct verwerkt)
- Rembours (wordt direct verwerkt)
- Creditcard (Mastercard, Visa)
- Mistercash (België)
- Sofortbanking (Duitsland)
- Bankoverschrijving (duurt circa 1-2 werkdagen)
- Kontant (alleen mogelijk indien u komt afhalen)
- Hoplakee cadeaubon

PayPal
Veilig! Je gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie betalen met PayPal. Volg verder de instructies van de PayPal internetkassa. Meer weten over PayPal? Kijk hier op de website van PayPal.

IDEAL
Extra betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of bij de Friesland Bank. Kies in het betaalscherm voor de optie iDEAL. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent.

Rembours
Betalen onder rembours betekent dat je betaalt aan de postbode bij ontvangst van de bestelling. Houd er rekening mee dat je contant moet betalen. Remboursbetalingen zijn alleen in Nederland mogelijk. Hierbij moeten het factuuradres en bezorgadres identiek zijn. Voor zendingen onder rembours komt er 12,95 euro aan verzendkosten bij.

Creditcard
Betalen met je creditcard van Mastercard of Visa worden door ons geaccepteerd. Je aangekochte producten zijn automatisch verzekerd. Om te betalen met je creditcard kies je in het betaalscherm voor de optie Mastercard of Visa. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar de internetkassa. Volg daarna de verdere instructie om de betaling met je creditcard af te ronden.

Mistercash
Mistercash is een van de meest populaire betaalsystemen in België. Indien je met Mistercash wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie Mistercash. Volg verder de instructies van de internetkassa.

Sofortbanking
Sofortbanking is een van de snelst groeiende betaalsystemen in Europa en wordt met name veel gebruikt in Duitsland. Indien je met Sofortbanking wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie Sofortbanking. Je wordt doorgeleid naar de internetkassa. Volg daar verder de instructies van de internetkassa.

Bankoverschrijving
Overboeking naar onze Nederlandse bank- of girorekening (ING bank nr. 3547719 t.n.v Hoplakee te Leiden. Bij een offline betaling kan het enkele werkdagen duren voordat Hoplakee.nl je betaling ontvangt. Je bestelling wordt door Hoplakee.nl verwerkt zodra de betaling binnen is. Houd dan ook rekening met een iets langere levertijd.

Vermeld bij een buitenlandse online en offline bankoverboeking IBAN en BIC code:

IBAN: NL 15 INGB 0003 5477 19
BIC: INGBNL2A

Contant bij ophalen
Bij afhalen van je bestelling dien je het bedrag contant aan ons te voldoen.      
Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij niet veel wisselgeld in huis, wij vragen je dan ook zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Betalen per pin is op dit ogenblik nog niet mogelijk.
Cheques worden door ons niet aangenomen.

Hoplakee cadeaubon
Op iedere cadeaubon van Hoplakee staat een unieke code, die je tijdens het bestel proces kunt invoeren. Het bedrag wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.