Retourneren

Retourzendingen

Indien je niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. per e-mail, doch uiterlijk binnen 7 dagen na levering.
Hoplakee zal iedere klacht serieus in behandeling nemen en hierop binnen 24 uur een reactie geven.

Tevens ben je als klant gerechtigd, binnen 7 dagen na levering, zonder opgaaf van redenen de bestelling aan Hoplakee retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Het door jou reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen 14 dagen gerestitueerd worden.
Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Hoplakee worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand.
Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

De retourzending dient vooraf schriftelijk of per e-mail aan Hoplakee kenbaar gemaakt te worden, vermeld hierbij het order- of factuurnummer.
Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. Niet retourneren voordat u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Verzendkosten bij retourneren kunnen niet bij Hoplakee worden geclaimd (deze zijn voor rekening van de klant).
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. De door ons initieel gemaakte verzendkosten van 6,95 euro of speciale transportkosten van meubels worden niet gecrediteerd.
Indien je een gedeelte van de bestelling terugstuurt, en je bestelwaarde komt dan onder het gratis verzendkostenbedrag. Zal er door ons een verrekening plaatsvinden van de verzendkosten a 3,95 euro, en in mindering worden gebracht op het te crediteren bedrag.

Wij raden je aan retourzendingen altijd aangetekend te versturen. Hoplakee is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Indien je binnen deze gestelde periode het artikel niet hebt teruggezonden is de koop gesloten. Retourzendingen na deze periode zullen dan ook door Hoplakee niet meer worden geaccepteerd.

Een retourzending dient verstuurd te worden naar Hoplakee, Venusstraat 50, 2314 BH Leiden o.v.v. het order- of factuurnummer en je bank- of girorekeningnummer.
Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Hoplakee behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd door schuld anders dan Hoplakee of de leverancier van het artikel.

Voor omruilingen voor een ander artikel, zullen wij administratie en handelingskosten van 2,95 doorberekenen.

Meubelen zoals ledikantjes, juniorbedden en kasten kunnen niet worden geruild.